SNAP ON SMILE

Ce este Snap-On Smile?

Snap-On-Smile este o aplicatie dentara confortabila si detasabila care nu necesita pregatire anterioara, injectii sau adezivi. Designul sau brevetat este flexibil, incredibil de puternic si se fixeaza pe dintii pacientului. Fara a apasa pe tesutul gingival si fara acoperire palatala, intrucat fixarea se face in totalitate pe dinte. Snap-On-Smile este neinvaziv si usor de indepartat, facandu-l complet reversibil.

snaponsmile

Din ce este fabricat?

Snap-On-Smile este fabricat din rasina acetilica cristalizata, ceea ce ii permite o grosime minima de 0.5 mm fara a compromite rezistenta. Este singura aplicatie ce poate fi fabricata in grosimi variabile de-a lungul unei singure aplicatii pentru a obtine un aspect si un contur cat mai natural. Este durabil, rezista petelor cauzate de tigari, vin si cafea si permite pacientilor sa manance in timp ce il poarta.

Poate fi personalizat? 

Snap-On-Smile este disponibil in multiple nuante si forme din care dumneavoastra si pacientul puteti alege. Poate fi creat pentru a acoperi un cadran sau arcada superioara si/sau inferioara pentru a se potrivi aproape pentru orice nevoie a pacientului. Aplicatiile pentru ambele arcade pot fi purtate simultan.

Cine poate folosi Snap-On Smile?

Pacientii care sunt interesati de o abordare neinvaziva, reversibila si accesibila in vederea unui tratament restaurativ si cosmetic sunt candidatii perfecti pentru Snap-On-Smile. Este o solutie usoara, rapida si inovativa pentru pacientii care vor sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si indeplineasca activitatile cu mai mare placere.

Care este procedura de a comanda Snap-On Smile? 

Dupa consultatia pacientului, dumneavoastra, medicul dentist, luati amprentele arcadei dorite si arcadei antagoniste. Impreuna cu pacientul se vor selecta forma si nuanta dorita. Apoi, cabinetul dumneavoastra trimite cazul complet catre Snap-On-Smile pentru a fi fabricat. Aplicatia personalizata a pacientului dumneavoastra va fi livrata cabinetului dumneavoastra in 30 zile. Programati pacientul pentru o vizita la cabinet, ajustati aplicatia daca este necesar si apoi inserati.

Exista o garantie? 

Snap-On-Smile poate fi refacut fara nici un cost aditional pana la 60 de zile de la livrarea aplicatiei medicului dentist. Snap-On-Smile este o aplicatie personalizata, astfel nu poate fi returnata oricand pentru retusari.

Afecteaza vorbirea? 

Vorbirea poate fi afectata pentru primele cateva minute de folosire, desi acest lucru variaza in functie de pacient. Instructiunile ce insotesc aplicatia personalizata Snap-On-Smile includ o lista de exercitii verbale care ajuta la accelerarea procesului de aclimatizare a pacientului.

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de baza ale interventiilor stomatologice sau estetice non-invazive. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiesc tratamentele de specialitate. Informatiile oferite de www.drcorinacazacu.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient al www.drcorinacazacu.ro si medicul sau. Daca va ganditi la aceasta terapie, pentru orice nelamurire si intrebare apelati la medicii nostri specialisti.