Estetica zambetului

Un zambet frumos poate avea efecte benefice atat asupra increderii de sine, cat si asupra modului in care socializam. Estetica zambetului se focalizeaza pe imbunatatirea aspectului unei persoane si se adreseaza de obicei acelor proceduri dentare ce ajuta la infrumusetarea intregii fete.

Lucrarile sau coroanele din ceramica sau zirconiu, fatetele de portelan, obturatiile fizionomice, chirurgia parodontala si implantologia pot produce modificari benefice majore in aspectul, cat si in bunastarea dumneavoastra.

Noi va putem recomanda tratamentele dentare estetice cele mai potrivite pentru a obtine zambetul dorit de dumneavoastra. In urma consultatiei, vom planifica o schimbare a esteticii zambetului dumneavoastra bazata pe radiografii, imagini digitale, fotografii. Vom simula apoi un rezultat oferindu-va posibilitatea de a vizualiza viitorul dumneavoastra zambet. Imbinand experienta cu tehnica de ultima generatie oferim pacientilor nostri opere de arta in domeniul esteticii faciale.

Scopul tratamentelor este de a obtine rezultatele cele mai potrivite fizionomiei dumneavoastra simultan cu un efect natural, fiziologic functional in ceea ce priveste atat dintii, cat si zambetul.

Exista cazuri in care sunt necesare interventii mai complicate care necesita un timp mai indelungat. Pentru toate acestea vom avea grija sa reducem considerabil disconfortul si timpul de recuperare.

Daca aveti intrebari suplimentare in legatura cu acest subiect, va rugam sa ne sunati pentru o programare sau puteti completa formularul de contact si noi va vom suna pentru a va oferi informatiile necesare.