Mezoterapia

Mezoterapia este o metoda de tratament anti-aging la care recurg tot mai multi pacienti, femei si barbati, pentru intinerire faciala sau retexturarea pielii.
Prin mezoterapie, diverse substante naturale sunt distribuite (cu ajutorul unor micro-injectii) precis la nivelul dermului (care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele). Pentru ca in mod obisnuit epidermul este o bariera in calea majoritatii substantelor aplicate pe piele, mezoterapia asigura patrunderea substantelor injectate acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la revitalizarea pielii.
In mezoterapie se folosesc vitamine, substante minerale, aminoacizi, acid hialuronic, antioxidanti etc.
Procedura se efectueaza sub anestezie cu crema. Dupa tratament pacienta nu are voie sa se machieze 12 ore si de obicei este necesara aplicarea unei creme speciale. A doua zi, pacienta isi poate relua activitatile normale. Deoarece este un tratament injectabil este posibil ca mici vanatai sa fie prezente cateva zile. Aceste imperfectiuni se pot acoperi cu fond de ten pentru camuflaj.
De obicei tratamentul se face inseriat deoarece este implicat metabolismul local al pielii, efectul fiind de stimulare, nu de corectie. Pentru rejuvenare, sunt indicate minim 3 sedinte la interval de aproximativ 3 saptamani.

 

Va prezentam noutatea in materie de mezoterapie revolutionara, Teosyal Redensity I ce contine:
acid hialuronic intr-o concentratie ideala, dozata optim pentru rehidratarea si redensificarea dermului;
Complex dermo-restructurant:
– 8 aminoacizi (Glycine, Lysine, Threonine, Proline + Isoleucine, Leucine, Valine, Arginine)
– 3 antioxidanti (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid)
– 2 minerale (zinc si cupru)
– vitamina B6
– Lidocaina – anestezic pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.

Redensity reprezinta o solutie eficienta pentru frumusete la orice varsta. Un concept nou de tratament situat intre mezoterapie si fillerele cu acid hialuronic, Redensity reface capacitatea naturala a pielii de a reflecta lumina si o redensifica datorita unei formule special patentate. Se poate utiliza in sesiuni de 3 sedinte pentru rejuvenare sau redensificarea dermului sau chiar ocazional cate o sedinta dupa expunere indelungata la soare sau inainte de evenimente speciale.

Va rugam cititi de asemenea si rubrica Terapia Vampir.