Liquid Facelift

Pe masura ce imbatranim pierdem colagenul si elastina care determina aspectul de fata cazuta. Pierderea volumului si a elasticitatii pielii determina crearea ridurilor, a liniilor si a cutelor.
Cu ajutorul tehnicii de lifting lichid, se injecteaza filleri pentru a contura trasaturile fetei, cat si Botox pentru a relaxa anumite riduri sau a ridica anumite zone.
Liftingul nechirurgical poate realiza: ridicarea trasaturilor fetei, reducerea ridurilor/santurilor/depresiunilor de pe fata, restaurarea contururilor naturale ale fetei, un aspect mai odihnit al fetei, un zambet mai placut. La unii pacienti, scopul este de a ridica intreaga fata.
De exemplu, pungile de sub ochi pot disparea, pleoapele pot fi ridicate, pometii pot fi volumizati si ridicati, aria mandibulara poate fi ridicata si intinsa, conturul buzelor se poate evidentia, volumul buzelor se poate hidrata, colurile gurii se pot ridca, nasul se poate indrepta si varful se poate ridica usor, toate ridurile se pot umple. Pentru toate aceste proceduri se folosesc diverse categorii de produse speciale pentru fiecare zona in parte: unele produc volum si ridicare, altele hidratare si retexturare, altele relaxeaza si retextureaza pielea.
Pretul unui lifting lichid complex variaza in functie de numarul de seringi utilizate, fiecare fata necesitand cantitati diferite de solutii. Daca se trateaza toate ridurile de pe frunte, dintre sprancene si de la coltul ochilor cu Botox, se umplu cearcanele cu acid hialuronic, se volumizeaza pometii, se contureaza buzele, se ridica zona mandibulara, se retextureaza pielea cu ajutorul Terapiei Dracula, se poate ajunge chiar la sume de peste 2000 euro.
Tehnica de lifting facial nechirurgical prezinta urmatoarele avantaje:
1. Este rapida (dureaza aproximativ o ora)
2. Este relativ nedureroasa (apare doar sensibilitatea obisnuita legata de injectii)
3. Are putine efecte secundare (care dispar in cateva zile)
4. Este o metoda minim invaziva (adica in cursul interventiei nu se produc distrugeri de tesuturi, de exemplu taiere cu bisturiul, cusaturi, repozitionari de segmente anatomice)
5. Nu conduce la cicatrici
6. Nu este necesara spitalizarea, aceast fapt reflectandu-se atat in confortul pacientului, cat si in costuri mai mici fata de metoda chirurgicala
7. Se obtine un aspect natural al fetei, fara senzatia de „masca” asociata de obicei de catre public cu notiunea de lifting
Rezultatele, in functie de dorinte, pot fi subtile sau exceptionale. Este foarte des intalnit ca pacientii care au trecut printr-o asemenea procedura sa fie complimentati de persoanele din jur care nu si-au dat seama ca pacientul si-a facut ceva pentru ca spre deosebire de liftingul chirurgical, totul pare extrem de natural, nimic fortat. In majoritatea cazurilor rezultatele sunt atat de placute incat pot schimba radical viata si increderea de sine a pacientului.