Chirurgie orala, implantologie

O interventie chirurgicala este absolut necesara in anumite cazuri clinice precum – dintii inclusi. Molarii de minte cunoscuti si sub denumirea de molarii trei sunt ultimii dinti aparuti pe arcada. In multe cazuri molarii de minte nu au suficient loc pe arcade astfel ca ei nu pot erupe fiziologic ramanand inclusi in os. Dintii inclusi pot determina inflamarea, durerea si infectia gingiei din zona respectiva.

Nu numai molarii de minte pot ramane inclusi, ci si ceilalti dinti din cauze similare. Aceasta situatie poate determina de asemenea probleme dintilor vecini, gingiei, cat si osului adiacent. Medicii dentisti recomanda in general extractia dintilor inclusi.

IMPLANTURILE dentare reprezinta solutia cea mai buna de tratament a lipsei dintilor. Sunt radacini artificiale care se ancoreaza chirurgical in maxilare si substituie unul sau mai multi dinti naturali.

Pentru multi pacienti, tratamentul optim este cel cu implanturi dentare. Fie ca va lipseste un dinte sau va lipsesc mai multi, puteti sa ne consultati pentru a afla daca implanturile dentare va pot ajuta sa mestecati si sa zambiti cu incredere din nou.

 

 

 

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de baza ale interventiilor stomatologice sau estetice non-invazive. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei si nici nu inlocuiesc tratamentele de specialitate. Informatiile oferite de www.drcorinacazacu.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient al www.drcorinacazacu.ro si medicul sau. Daca va ganditi la aceasta terapie, pentru orice nelamurire si intrebare apelati la medicii nostri specialisti.