Umplerea cearcanelor

Privirea este unul dintre cei mai importanti factori în interacțiunile noastre zilnice. Este primul indicator al vârstei noastre, dar și al gradului de sănătate pe care îl avem. Zona din jurul ochilor are o structură extrem de sensibila și este prima care prezintă semnele îmbătrânirii, uneori de la vârste destul de fragede.
Apariția prematură a ridurilor pe o piele foarte subțire și transparentă, închiderea la culoare a pielii, șanturile formate sub ochi prin pierderea de volum, sprâncenele coborâte, toate dau treptat senzația unui chip obosit, ne modifică stările emoționale și adaugă ani pe chipul nostru.

Regiunea perioculară suferă cu trecerea anilor o serie de transformări, atât la nivelul pielii, cât și al structurilor din profunzime: se reduce țesutul gras, musculatura din jurul ochilor își pierde tonusul, țesutul osos își pierde din consistență și, prin urmare, orbita devine tot mai largă, aparând astfel cearcănele și ochii înfundați în orbite.
În plus, oboseala cronică, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, expunerea excesivă la soare, culoarea închisă dată de prezența vaselor de sânge sau de pigment, sunt factori care, asociați sau nu, ne transformă chipul, în timp, într-unul obosit, trist și lipsit de vitalitate.

Una din noile tehnici o reprezintă corectia cearcănelor cu acid hialuronic de ultimă generație. Este o substanță special creată pentru aria sensibilă din jurul ochilor și care este injectată printr-o tehnică aparte, complet nedureroasa.
Este important de știut că pielea din jurul ochilor este subțire și transparentă, sub aceasta exista o arhitectură a țesuturilor delicată, cu vase de sânge, muschi și zone de grăsime. S-au creat astfel substanțe care să imite cât mai bine caracteristicile naturale locale și să nu prezinte reacții adverse. Substanta este sub forma unui gel foarte fluid, îmbogățit cu aminoacizi,  antioxidanți,  minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentară a zonei.

Modalitatea de injectare este nedureroasă, de scurta durată (câteva minute). Gelul se așează în mai multe planuri pentru a se integra perfect în țesut și a nu crea un efect artificial.
Datorită structurii special elaborată pentru zona perioculară, nu se simte la atingere, nu exercită presiune pe țesutul din jur și nu se observă prin transparența pielii.
Imediat după tratament, observăm primele rezultate. Ridurile fine sunt atenuate, iar șanțurile de sub ochi sunt umplute. Toate acestea ne oferă tonus și luminozitate pielii și scăpăm de umbrele de sub pleoapa inferioară.
Avem per ansamblu, o imagine naturală și in 99% din cazuri ne putem relua activitatea zilnică imediat ce ieșim din cabinet.

Efectul de umplere persistă în medie 9-12 luni, dar poate dura peste 1-2 ani la injectarile ulterioare.

Va rugam pentru mai multe detalii cititi aditional si rubrica injectare antirid cu acid hialuronic deoarece solutia utilizata pentru umplerea de cearcane este la baza un produs cu acid hialuronic.