Umplerea cearcanelor

Privirea este unul dintre cei mai importanti factori in interactiunile noastre zilnice. Este primul indicator al varstei noastre, dar si al gradului de sanatate pe care il avem. Zona din jurul ochilor are o structura extrem de sensibila si este prima care prezinta semnele imbatranirii, uneori de la varste destul de fragede.
Aparitia prematura a ridurilor pe o piele foarte subtire si transparenta, inchiderea la culoare a pielii, santurile formate sub ochi prin pierderea de volum, sprancenele coborate, toate dau treptat senzatia unui chip obosit, ne modifica starile emotionale si adauga ani pe chipul nostru.

Regiunea perioculara sufera cu trecerea anilor o serie de transformari, atat la nivelul pielii, cat si al structurilor din profunzime: se reduce tesutul gras, musculatura din jurul ochilor isi pierde tonusul, tesutul osos isi pierde din consistenta si, prin urmare, orbita devine tot mai larga, aparand astfel cearcanele si ochii infundati in orbite.

In plus, oboseala cronica, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, expunerea excesiva la soare, culoarea inchisa data de prezenta vaselor de sange sau de pigment, sunt factori care, asociati sau nu, ne transforma chipul, in timp, intr-unul obosit, trist si lipsit de vitalitate.

Una din noile tehnici o reprezinta corectia cearcanelor cu acid hialuronic de ultima generatie. Este o substanta special creata pentru aria sensibila din jurul ochilor si care este injectata printr-o tehnica aparte, complet nedureroasa.
Este important de stiut ca pielea din jurul ochilor este subtire si transparenta, sub aceasta exista o arhitectura a tesuturilor delicata, cu vase de sange, muschi si zone de grasime. S-au creat astfel substante care sa imite cat mai bine caracteristicile naturale locale si sa nu prezinte reactii adverse. Substanta este sub forma unui gel foarte fluid, imbogatit cu aminoacizi,  antioxidanti,  minerale si vitamine pentru o revitalizare suplimentara a zonei.

Modalitatea de injectare este nedureroasa, de scurta durata (câteva minute). Gelul se asează in mai multe planuri pentru a se integra perfect in tesut si a nu crea un efect artificial.
Datorita structurii special elaborata pentru zona perioculara, nu se simte la atingere, nu exercita presiune pe tesutul din jur si nu se observa prin transparenta pielii.
Imediat dupa tratament, observam primele rezultate. Ridurile fine sunt atenuate, iar santurile de sub ochi sunt umplute. Toate acestea ne ofera tonus si luminozitate pielii si scapam de umbrele de sub pleoapa inferioară. Avem per ansamblu, o imagine naturala si, in 99% din cazuri, ne putem relua activitatea zilnica imediat ce iesim din cabinet.

Efectul de umplere persista in medie 9-12 luni, dar poate dura peste 1-2 ani la injectarile ulterioare.

Va rugam pentru mai multe detalii cititi aditional si rubrica injectare antirid cu acid hialuronic deoarece solutia utilizata pentru umplerea de cearcane este la baza un produs cu acid hialuronic.